Posted: Sat Jan 02, 2010 7:27 pm Post subject: éves horoszkóp 2010
Íme az évkezdeti képlet.
Az erős Hold az Mc-n kormányváltást ígér, ezt persze sejtjük horoszkóp nélkül is. Szemben áll a Vénusz és a Nap..., nem mindenki örvendezik önfeledten, továbbá a hitelezésben változások várhatók.
Megújítjuk az imf hitelt vagy mittom, nem érdekes.
A tizenegyes ház Mars bolygója, erősen hat és valószínűleg igen agresszívvá teszi a pártokat, a politikát. Ezt a hatást talán külföldről is erősítik.
Igen aggasztó a Szaturnusz Plútó kvadrát. A földekkel, ingatlanokkal nagyon komoly gondok lesznek, másrészt -ugyan ezt már látszólag megtettük,- szarrá égünk anyagilag.
Csak hab a tortán, hogy ez egy tipikus háborús fényszög.
Amerika talán megint megtámadja a mittomkit.
Nekünk nem kell aggódni, de a mérleg országok keményen ráugorhatnak a csőre. Nem rántanék ciánt rá, de Anglia azt hiszem a Mérleghez kapcsolódik, szóval lehet, hogy megdolgozza kissé az Al-kaida.
Könnyen lehet, hogy a Bakban lévő Plútó kemény csapásokat, hatalmi változást hozhat Izraelnek, valószínűleg igen feszültek és arrogánsak lesznek.
Nekünk egy szomszéd országgal gyűlik meg a bajunk és patthelyzet alakul ki.
Ez a fényszög a médiára is kihat, talán tönkre menne a friss rádiók vagy újabb frekvenciavadászat indulhat...
Érdekes még a Neptun-Jupiter együttállás az ötös házban.
Vagy álomszép emelkedés következik be a tőzsdén vagy kegyetlen csalódás lesz a bizniszelgetés vége, én az utóbbira tippelek, bár az elemzők nyilván ellentmondanak, hiszen a világ lassan kilép a válságból és minket is magával húz.
Akinek van kedve hozzátenni valamit, amiről nem beszéltem, kihagytam..., ne fogja vissza magát!
Last edited by gabberbatyo on Tue Jan 12, 2010 10:42 am; edited 1 time in total
A Jupi majd egész évben otthon, ami nekünk nem rossz, viszont elképzelhető, hogy a yenkik megint szivatják a ruszkikat, akik még nem álltak át teljesen a Szűzből a Kosba.
A választások első fordulója április 11, (Éljen József Attila), az az időpont valóban fordulatot ígér, tekintve, tekintve, hogy Jupi nem szereti a kommunistákat. Itt a népszerűség nem sokat számít, mert a választások eredményei manipuláltak. Odaadják a fidesznek egy langyos többséggel a kormányt, mert még a nyugdíjbalhét el kell vinni valakinek.
Jobbik is bejuthat, mert nyíltan fölvállalják a Jupiter szimbólumát.
A gáz nyáron (jún 5-szept 9) lesz, mert bemegy a Jupi a Kosba, ez háború veszélyét ígéri, reméljük a megszállóink nem akarnak egy polgárháborút kirobbantani.
Foci vb: A Jupi most a sarkallatos keresztet segíti, mint 2 éve, szóval a németek a legjobb 4 között, talán még a szerbeknek van esélye Kos nép lévén villantani.
Egyik látó előtt megjelent egy nagy budapesti árvíz, azt mondta a kollégája, hogy 2010-ben lesz. Gabber valahol elemezte Bp. képletét, a közeljövőben mondott vmi tragédiát. (Bár a mundán asztróban a direkciók nem jönnek be.)
Ezt nem feltétlen állítanám.
Pl egy tesztkérdésben megnédegettük a köztársaság direkcióit.
A 2009-es direkcióban -többek között- szerepel egy plusszos, tehát közeledő Uránusz-Mars kvadrát és ha jól tudom az alkotánymódosítás igénye erősen felmerült, továbbá a bkv sztrájk is a nyakunkban van...
Kukk...
http://www.asztromokus.hu/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=6
egyébként ez a 10-es házas rák hold nekem csak annyit tesz, hogy látszólag dönt a nép, ( túl sok támogatást nem kap ehhez a döntéshez) és tökre eszköztelen a döntésén túl, de a pénz, a hatalom, meg még ez-az éppen szemben áll vele, szóval igazából nem sok jóra lehet számítani.
Az Uránusz a 6-os házban, egy kicsit nekem olyan mint a h1n1 igazából nincs kezelve ( fényszög nélkül ) és csak úgy zajlik, kicsit sunyin ( már bocs ), kicsit érthetetlenül, mint ahogy az a Halakban illik.
A Hold valóban nem kap támogatást, de talán fussunk neki előről.
Az Mc a célokat jelzi. Milyen célok ezek? Rák célok. Lassan de biztosan előremenni, mint ahogy a patak ugyan kikerüli a sziklákat, de mindig halad célja felé.
Mindent egybevetve a nagyon radikális változások azt hiszem elmaradnak és a szépen lassan, gyűjtögetve megyünk előre technika lép életbe.
A mostani, merjünk egyre kisebbek lenni állatpothoz képes ez abban jelenthet változást, hogy a Rák jó oldalát adja. Nem hátrafelé araszolgatunk, hanem előre.
Ami az Uránuszt illet egyszerűen változást mutat, nincs különösebb jelentősége, fényszög nélkül áll.
Érdekessége, hogy recepcióban van a Jupiter-Neptun együttállással, szóval ezt a házat értelmezetnénk úgy is, mint ha ez a két bolygó lenne a hatosban. Ez inkább az egészségügy pozitív változásait jelzi, ami a Plutó félkvadrát miatt nehézkesen akar összejönni. _________________ Tisztelet: Gabber bátyó
Mielőtt kérdeznél:
A személyes kérdésekhez, kérlek add meg a születési adataidat, különben nem tudok választ adni! Szül. hely, év, hónap, nap, óra, perc.
úgy legyen.... ( pláne a Hold ott áll, ahol a születési napom, úgyhogy naná!) alapból én is az optimistább verziót szeretném, természetesen:-) de majd meglátjuk, mi lesz belőle. Nekem a plútó azt is jelenti, hogy a gyökeres változtatás igénye elég nagy. Elsöpörni mindent és az alapoktól kezdeni az egészet. De azért messzemenő következtetésekre nem vállalkozom. A Halakban lévő uránusz kapcsán bennem is felmerült az egészségügyi rendszer megváltoztatása, valamit kell is tenni a mostani siralmas helyett, de Halakban ( járvány, fertőzéses megbetegedések )? Félre ne értsd, nem kötözködni szeretnék. Azért vagyok itt, hogy más álláspontokat is megismerhessek.
Fel teszed a szolárt? és fűzöl hozzá némi kommentet?
A Halakban lévő uránusz kapcsán bennem is felmerült az egészségügyi rendszer megváltoztatása, valamit kell is tenni a mostani siralmas helyett, de Halakban ( járvány, fertőzéses megbetegedések )? Félre ne értsd, nem kötözködni szeretnék. Azért vagyok itt, hogy más álláspontokat is megismerhessek.
Az álláspontomat már megismerhetted, hiszen leírtam.)) Nem tulajdonítok nagy jelentőséget a fényszög nélküli Uránusznak, főleg a recepció miatt, ami azt jelenti, hogy az Uránusz helyett a hatos házba a Jupiter-Neptun együttállást képzeljük, ami egy félkvadrátot kap a Plútótól.
Ez a helyzet legfeljebb a gyökeres átalakítgatásra, nem az átalakításra elég. Szerintem.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum