Posted: Fri Feb 03, 2006 10:10 pm Post subject: kérdő asztrológusok
Hölgyeim és Uraim!
Ebben a topic-ban olyan okleveles asztrológusok vagy tanítványok válaszolhatnak, akiket a kérdő asztrológia (is) ejtett rabul.
Ha érdeklődő vagy és egy személyes problémádra keresel itt választ jó ha tudod:
1, a születési adataidat nem kell megadnod
2, a lehető legpontosabban tedd fel a kérdésed
Pl A "mi a helyzet a lakásügyemmel" kérdés nem a legcélszerűbb.
Jobb, ha leírod, hogy venni, eladni szeretnél, esetleg felújítani, kölcsönt felvenni, stb.
111
Posted: Sat Feb 04, 2006 3:40 pm Post subject:
Kedves Manyaizs!
Értem a kérdésedet, viszont a kérdőasztrológia csak ennél konkrétabb dolgokra tud választ adni. Az életfeladat egy nagyon személyes dolog, ezzel kapcsolatban születési asztrológiai eszközöket kellene igénybe venni. A klasszikus natális technika egy "térképet" ad az ember kezébe, amely megmutatja potenciáljait, azaz hogy mire képes és mire nem, illetve megjelöli azokat az időszakokat, amikor valami bizonyosan bekövetkezik vagy bekövetkezhet. A döntést viszont nem végzi el az ember helyett, sőt, nem is ad javaslatot. Viszont a pontos "térkép" ismeretében, illetve körültekintő asztrológusi segítség mellett ki-ki meghatározhatja, mit választ életfeladatául a realitások és lehetőségek alapján.
Az asztrológia nem rendelkezik olyan teóriával, miszerint az emberek erre vagy arra születtek. Csupán eszközöket ad a lehetőségekkel való jólsáfárkodásra, illetve felkészülési időt biztosít az elkerülhetetlenül bekövetkező eseményekre.
Sajnos a klasszikus natális asztrológia egyetlen magyarországi ismerője, művelője jelenleg nem praktizál. Így ha valamilyen választ szeretnél kapni, akkor kénytelen leszel beérni a sokkal kisebb spektrumú kérdőasztrológiával. Ehhez viszont a kérdést konkrétabban, tervszerűbben kell megfogalmazni, pl. "Sikerrel járok-e, ha ezt és ezt a dolgot választom?" vagy "Válasszam-e az ezzel és ezzel való foglalkozást/munkát stb.?". A kapható válasz is csak a jelenlegi helyzetre vonatkozik, amennyiben döntési helyzet előtt állsz, és helyesen szeretnél egyik vagy másik út mellett határozni.
111
Posted: Sat Feb 04, 2006 4:20 pm Post subject:
Kedves Manyaizs!
Az általam ismert egyetlen hazai klasszikus natális ismeretekkel rendelkező, nemzetközi középkori asztrológiai oklevéllel rendelkező szakértő a TGy felhasználónevű mókus.
Korábban volt fent egy rövid cikke az asztrológia történetének főbb korszakairól az asztrológia saját hagyományának megközelítésében, de a cikkek rendszerének átszervezése óta sajnos nem elérhető.
111
Posted: Mon May 29, 2006 6:44 pm Post subject:
Szia!
A klasszikus asztrológiai kérdőágazat, röviden a kérdőasztrológia az alkalmilag felmerülő kérdéseket válaszolja meg a kérdés megértésének időpontjára felállított képlet segítségével.
Ha érdekel, hogy működik a gyakorlatban, nézz körül a "Személyes kérdések horárosoknak" rovat többi topikjában.
Köszönöm a választ! Közben egy kicsit beleolvasgattam a topic-okba. _________________ Üdvözlettel: A. (egy Fekete Angyal...)
"Az emberek a sötétben mihez kezdenek
Volt egy kis lámpásom, de az is elveszett
Kinyújtom a kezem, hátha te is azt teszed
Együtt akarok lenni a sötétben veled."
111
Posted: Sun Jul 02, 2006 8:33 pm Post subject:
Kedves Ludmilla, a nagy visszatérés elmarad, mivel alaposan átgondolt személyes és szakmai okokból továbbra sem adok bírálatokat. Az egyéb társalgáshoz meg nincs hozzászólnivalóm.
A képet pedig nem én töltöttem fel, azután állítódott be, hogy leírtam a megjegyzésemet az "Asztrológia története" elnevezésű kisfilmhez. Mindenesetre jót nevettem rajta, hogy annyira fontos embernek tartanak, hogy külön ikont kapok. Véleményem csak ennyi:
111
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:25 am Post subject:
Sziasztok!
Én erről még soha nem hallottam. De hát a jó pap is holtig tanul.
Majd ha nem éjjel 1-kor nézem a fórumot utánaolvasgatok a dolgoknak igérem. Mert érdekel nagyon. Meg engem az asztrológia is érdekel igen erősen.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e esély rá, hogy mostani barátommal hosszútávon együtt maradunk.
Köszi.
Jó éjt.
Puszi.
Posted: Thu Oct 12, 2006 12:17 pm Post subject: hali
Kedves Osthanes!
Azt szeretném megtudni, hogy béküljek e ki a volt barátommal /akivel 3 hete fasirtban vagyok/ vagy ne?A kapcsolatból lesz e házasság a jövőben, vagy sem?
111
Posted: Thu Oct 12, 2006 1:48 pm Post subject:
Kedves Kérdezők!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt hónapokban hozzám fordult bizalmával. Köszönöm a visszajelzéseket is; a folyóban lévő ügyekben is örömmel veszem őket, amennyiben személyes üzenetben elkülditek.
Személyes és szakmai okokból a továbbiakban sajnos nem vállalkozhatom válaszadásra ezen a felületen. Köszönöm a megértéseteket!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum