Ma
2010. Szeptember 7.
Kedd
Regina
névnapja van.

Üdvözlünk, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Utoljára: Frances4
Mai: 3
Tegnapi: 0
Összesen: 11122

Jelenlévők száma:
Látogatók: 100
Felhasználók: 3
Összesen: 103

Jelenlévők:
01: tothzoltan
02: Frances4
03: di419

Nyugati asztrológia

Kínai horoszkóp

Indián horoszkóp

Szerelmes jegyek

Sport horoszkóp

Baba horoszkóp

· Mi az asztrológia?
· Mi az a horoszkóp?
· Miből áll a horoszkóp?
· Mi az ascendens?
· Mi a descendens?
· Mi az aspektus?
· Mi az MC?
· Mi az a tranzit?
· Mi az a ház?
· Mi az IC?
· Mi a direkció?
· Mi az a diszpozitor?
· Mi az a méltóság?
· Belső bolygók
· Csomópontok
· Dekádok
· Deklináció
· Ekliptika
· Orbis
· Mundán asztrológia
· Rektifikálás
· Az év bolygója
· Nyári idõszámitás
· 1: Center fórum blokk
· 2: Internet Tv
· 3: Widget
· 4: AstroSript
· 5: AstroGanza
· 6: AstroGadget
· 7: Zet
· 8: Astro22 professional edition
· 9: Canopus
· 10: PLACIDUS - mindig a legfrissebb!

Szülinap ma:
Nincs mára születésnap.
Ma van a születésnapod?
Írd be!.

Szülinap beírás

Asztrológia, horoszkóp - AsztroMókus: Fórum

Asztromókus :: Téma megtekintése - Magyarország szolár 2010
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   BelépésBelépés 

Magyarország szolár 2010
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyarország
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gabberbatyo
Site Admin
Site Admin

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Jún 01, 2009 3:58 pm    Hozzászólás témája: Magyarország szolár 2010 Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló Mókusok!Very Happy

Ime a Magyar Köztársaság szolár képlete, amely 2009 X. 23-tól, 2010 X. 23-ig érvényes.

Ha van észrevételetek a képlettel kapcsolatban, ne kiméljetek! Very Happy

Mielőtt kérdeznél:

A személyes kérdésekhez, kérlek add meg a születési adataidat, különben nem tudok választ adni! Szül. hely, év, hónap, nap, óra, perc.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mikike
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Jún 01, 2009 9:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem szép
1975.01.07 13:38 Tapolca
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
caka
Haladó mókus
Haladó mókus

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Jún 01, 2009 10:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...lehet egy ország képletének szekunder direkciót csinálni?
mert ez így elég ijesztő /a szaturnusz plutó quadrát/
hogy lehet ezt transzformálni?Ti jobban értetek hozzá Sad

vagy az a szép kis neptun trigon, nem derít fel...
Vissza az elejére
gabberbatyo
Site Admin
Site Admin

111
HozzászólásElküldve: Szerd Jún 03, 2009 2:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Caka!

Ha nem is szekunder, deh több a semminél..., sőt köztünk szólva, jobb is mint a szekunder: egy primer dikerció. Very Happy
http://www.asztromokus.hu/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=6

Mielőtt kérdeznél:

A személyes kérdésekhez, kérlek add meg a születési adataidat, különben nem tudok választ adni! Szül. hely, év, hónap, nap, óra, perc.
Vissza az elejére
DrHouse
Szívem közepe
Szívem közepe

111
HozzászólásElküldve: Csüt Jún 04, 2009 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Észrevétel Gaber haver az mindig van! Csak bírja más is.

Nincs mese - ősszel a magyar társadalom fő témája: a hitelválság lesz.
Hold 2. házban Bakban, 8-as uraként, Plútóval Szati kvadráttal - hát fiaim, itt sok lakáshitel/banki hitel bedőlés lesz és ott fent az okosok egyáltalán nem fognak tudni mentőövet dobni a blebsnek.
Plútó révén számíthatunk jelentős veszteségekre, csődre, elvesztett anyagiakra.
Szaturnusz révén pedig nemhogy lélegzethez jutna a társadalom, de majd ránkzúdul a gázáremelés, energia emelés, ingatlanadó - füstadó, ablakadó...stb. úgyhogy azt ajánlom aki teheti kösse föl a gatyáját , mert anyagilag rohadt időszak következik!

Ha valami reménykeltő híresztelés (Jupiter+Neptunusz) mégis szárnyrakap majd ezekkel kapcsolatban a mediában - STOP - szemfényvesztés és ámítás lesz csupán!
Mézesmadzag és maszlag - duma, duma , duma....

Hát ezekután lehet tényleg el kéne menni ... Szlovákiába...vagy máshová...vagy nem is nekünk...???
gabberbatyo
Site Admin
Site Admin

111
HozzászólásElküldve: Pént Jún 05, 2009 4:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bravo House, köszi a megfejtést!
Hosszú ideje nem olvastam ilyet.
Persze lehet, hogy olvashattam volna, ha Herma mester magvas gondolatai nem polirozzák le a barázdákat és a hozzászólási kedvet ...Very Happy

Legutóbb gabberbatyo szerkesztette (Csüt Dec 24, 2009 8:52 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
mikike
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Jún 08, 2009 11:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát, ha tnezsuzsa nem lett volna kitiltva, akkor is okosabbak lennénk...
1975.01.07 13:38 Tapolca
Vissza az elejére
velis
Szívem közepe
Szívem közepe

111
HozzászólásElküldve: Vas Nov 08, 2009 6:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Gabber szépen feltette Magyarország képletét. Pénzügyileg dr House kielemezte. Egészségügyileg vállaná vki? Gondolok itt a közelegő és beharangozott influenza-járványra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hanezsu
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Vas Nov 08, 2009 7:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

velis írta:
Sziasztok! Gabber szépen feltette Magyarország képletét. Pénzügyileg dr House kielemezte. Egészségügyileg vállalná vki? Gondolok itt a közelgő és beharangozott influenza-járványra.

Kedves Velis!

Igen, itt is meg kellene nézni a járvánnyal kapcsolatos ügyeket.

Jó lenne, ha Mo. Radixára vetítve lenne látható a szolár. Ott bizony a szolár Hold együttállás a szolár Plútóval, benne van a 12-es r. házban. Ha a Hold a mi jelölőnk, elég rizikós ezt a járványt simán megúszni. Ez a ház akár a titkokat is jelezheti, a kórházon kívül.

Sok az együttállás, a szolár AC. a X. házat metszi át, ezek miatt, nagyon kíváncsi vagyok én is a hozzáértő elemzésre.

Mad
www.terebess.hu/keletkultinfo/kezdok.html - 257k
Vissza az elejére
kutyatej
Komoly hozzászóló
Komoly hozzászóló

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 09, 2009 2:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zoli, esetleg...
Nagyon kíváncsi lennék a véleményedre!
Vissza az elejére
gabberbatyo
Site Admin
Site Admin

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 16, 2009 5:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mivel a hatos ház ura, a Vénusz jó helyzetben, otthon van a mérlegben várhatóan nem lesz különösebb galiba. Fényszöget nem kap, de ha nagyon akarjuk értékelhetjük a közeli látens fényszögeket, mint a Jupiter trigon és a Mars szextil. Mivel a Vénusz kb. a felezőponton van ezek pozitív hatását is belevehetjük az összképbe.
Ha igazán kukacosak vagyunk előrángathatjuk még a fertőzésekért felelős Neptunt, de mivel a Merkúrral trigonban van, nem hinném, hogy rettegnünk kellene... Very Happy
Vissza az elejére
hanezsu
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 16, 2009 8:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gabberbatyo írta:
Mivel a hatos ház ura, a Vénusz jó helyzetben, otthon van a mérlegben várhatóan nem lesz különösebb galiba. Confused Very Happy

Ha már nem nézzük a r. képlethez viszonyítva, hanem csak csupaszon a szolár képletet, akkor azt nem lehet belevenni az értékelésbe, hogy NAGYON a tizenegyes ház csúcsán van? A legerősebb bolygó az egész képletben, akinek a Skorpió AC-en kívül, a legföltűnőbb lehet az üzenete. Cool

Mad
Vissza az elejére
moher
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Hétfő Nov 16, 2009 8:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

gabber írta:
Idézet:
nem hinném, hogy rettegnünk kellene...

Ezt én is szeretném megerősíteni Smile Nem lesz influenzajárvány.
A hétvégi kérdőn is téma volt. Tanárnőm nyugtatta az ottlevőket, ami engem végképp meggyőzött Smile

Csilla
Danika
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 1:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Sziasztok!

gabber írta:
Idézet:
nem hinném, hogy rettegnünk kellene...

Ezt én is szeretném megerősíteni Smile Nem lesz influenzajárvány.
A hétvégi kérdőn is téma volt. Tanárnőm nyugtatta az ottlevőket, ami engem végképp meggyőzött Smile

Csilla

Már biztos: elérte az influenzajárvány Magyarországot

Elérte a járványos szintet az új influenzavírus okozta megbetegedések száma, a legfrissebb adatok szerint a 46. héten 22 ezren fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz - mondta el Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi főosztályának vezetője egy szerdai, budapesti konferencián az MTI tudósítása szerint. (A járványküszöb a heti 20 ezer megbetegedés.)

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=7&k=3&i=124470
Adam_
Szívem közepe
Szívem közepe

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 2:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Danika!

Nem tudom kiemelten kinek a hozzászólására reagáltál, az én célcsoportom a kérdőasztrológia, aminek nagyon örülök.
Nem tisztem védeni, sőt! Én unom talán a legjobban hogy mindig vannak kifogások meg magyarázatok (utólag persze) hogy miért is nem úgy volt ahogy lennie kellett volna. De most ez így nem jó.
Influenzajárvány minden évben van, csak egészen tavalyig vagy tavaly előttig nem így fogalmaztak (figyeltem, mert erre nagyon allergiás vagyok), hanem úgy hogy influenzaszerű megbetegedések vannak, ami hát nem influenzajárvány. Határozottan emlékszem a sokkra amit akkor kaptam mikor bemondták hogy influenzajárvány van. Azt hittem rossz országban élek. Mert ugye hazánkban nem szokott járvány lenni. Meg más sem.
Úgy tűnik, most viszont járványról beszélni nagyon is EU-konform dolog. Hiába, az idők még itt is változnak. A lényeg hogy lehetséges hogy a kérdés az új influenzára (egyébként az influenza minden évben új, mindig mutálódik), a H1N1-re vonatkozott, amiről viszont tuti nincs elég adat, mert bár lehet hogy sok influenza szerű megbetegedéssel fordultak orvoshoz, ki tudja hogy ebből tényleg mennyi a H1N1? Mindenkitől vettek mintát? Meg hát a járvány ember alkotta fogalom, tudod az asztrológia messze fölötte áll az ilyen kicsinyes fogalmaknak mint járvány. Biztos mutatja (a klasszikus asztrológia mindent "mutat" mint tudjuk, amit meg nem az nem létezik), csak nem biztos hogy pont heti 20 ezernél akad ki a mutató. De mondjuk pont a kérdőasztrológiának kéne "tudnia" hogy mi a járvány fogalma. Eh..
De érdemes lenne megkérdezni Moher-t is, vajon mire vonatkozott a kérdés, már ha kérdés volt persze.
Vissza az elejére
Danika
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 3:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ádám!

Ne a valóságot igazítsuk az elméleteinkhez, hanem fordítva.
Könyörgöm, nézz körül a neten, hogy mi a helyzet. A világ és benne Európa számos országában, köztük szomszédos országokban is terjed járvány, számos esetben kimutatták az új vírust. Az idei influenza járvány meghatározó vírusa a H1N1. A nemzetközi egészségügyi, járványügy szervezetek vezetői nem győzik hangsúlyozni a H1N1 elleni védekezés szükségességét, kiemelten a veszélyeztetett csoportokét. A WHO pandémiává, világjárvánnyá nyilvánította az új influenzát. Rengeteg előadás cikk olvasható nap, mint nap, hogy mi a különbség az új influenza és a szezonális között, és hogy előbbivel szemben jóval védtelenebb az emberiség, a vitaminok nem védenek meg. Jó magam is sok ilyennek adtam meg a linkjét. Nálunk iskolákat, óvodákat zárnak be egymás után, "Hannibal ante portas" itt meg dúl a hitvita.
Nyissátok már ki a szemeteket, itt nem babra megy a játék
Adam_
Szívem közepe
Szívem közepe

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 5:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Danika!

Igazad van, én csak próbáltam megvédeni a csodálatos tudományt amibe itt mindenki szerelmes, de akkor mondjuk ki: vagy az asztrológia hülyeség, vagy akik művelik nem értik, vagy mindkettő. Természetesen (nem feltétlen) szigorúan a kérdőasztrológiára és társaira gondolok.

Amúgy mit javasolsz mit tegyünk?

Üdv,
Ádám
Vissza az elejére
hanezsu
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 9:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Danika írta:
Könyörgöm, nézz körül a neten, hogy mi a helyzet.
Nyissátok már ki a szemeteket,

Nekem majd kiguvadt a szemem már egy ideje! Amit a lengyelek mondanak, attól meg egyenesen fönnakadt!

MÁS HOZZÁÁLLÁS a H1N1-hez!

Lengyelország. A nő, aki szembeszállt az ördöggel.

„Lengyel h1n1 ellenanyag”

Ewa Kopacz parlamenti felszólalása feliratozva. Egyetlen ember akadt az egész világon, egy nő, aki szembe mert szállni az ördöggel: Ewa Kopacz! Egyetlen ország van az egész világon, aki megfelelőképpen áll hozzá az állítólagos sertésinfluenzához.

LENGYEL MINISZTERASSZONY BESZÉDE MAGYAR FELIRATTAL!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sadGuD_zuQc

Lengyelország miniszterelnöke az Európai Bizottság védőoltással kapcsolatos közleményéről LENGYEL MINISZTERELNÖK BESZÉDE MAGYAR FELIRATTAL!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DMhc2mn84gQ&feature=related

Ez is egy lehetséges megközelítés!

Mad
Vissza az elejére
Danika
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 9:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ádám!

Idézet:
Amúgy mit javasolsz mit tegyünk?
kérdezed.

Oltassátok be magatokat minél előbb.

Ez az első lépés, ezt tanácsolom, mint a realitásokat figyelembe vevő ember és mint asztrológus, ez a kettő nem zárja ki egymást, sőt feltételezi.

Sokféle asztrológiai felfogás létezik, én az emberközpontú, személyre szabott asztrológiában hiszek, ezt ismerem valamennyire, és ebben kaptam megerősítést, visszaigazolást az asztrológiai gyakorlatom során. Ebbe nem tartoznak bele a fenti típusú kérdések, mint lesz e járvány, vagy nem tárgyalása, az ilyen kérdésekben a szakemberek javaslatait fogadom el és a tényeknek hiszek.

Üdv,
D.
Adam_
Szívem közepe
Szívem közepe

111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 18, 2009 10:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Danika!

Elfogadom a felfogásodat és a válaszodat, azzal együtt hogy az én magánvéleményem az, hogy bár biztos létezik a H1N1 vírustörzs, javarészt pánikkeltésről van szó, vagy ha mégsem, akkor legalábbis az biztosnak látszik hogy az oltás körül nem minden teljesen kerek. Tudtommal idehaza az oltás több problémát okozott mint ahány meghaltak az influenza okozta valamely járulékos szövődményébe. Vagyis akik eddig sajnos meghaltak, ha jól tudom egy esetet kivéve mind más, eléggé súlyosnak mondható problémával is küzdöttek. Egészséges ember tehát nem halt még bele ebbe az influenzába, vagy jóval kevesebb mint amennyi indokolná a pánikot, hiszen a hagyományos influenzának talán magasabb is a halálozási aránya. Javíts ki kérlek, ha tévedek.

Üdv,
Ádám
Vissza az elejére
vega
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 19, 2009 4:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Ez a lengyel miniszter csajszi nagyjából elmondta a lényeget. És bizony ő orvos, ráadásul nyilván annyi információval rendelkezik, amennyivel csak lehet. Minden tiszteletem az övé és a lengyeleké, remélem elindítanak egy lavinát és végre kezdenek felébredni az emberek Európa-szerte. Az oltások minden fajtája (néhány kivétellel) megkérdőjelezhető volt mindig is. A szög ott bújt ki a zsákból, mikor olyan enyhe lefolyású gyermekbetegségek ellen is elkezdtek oltani, amik alapból ártalmatlanok voltak, ráadásul a betegségek természetes lefolyása következtében védettség alakult ki az emberekben életük egész későbbi szakaszára. A gyermekkori oltás védőhatása viszont csak a serdülő korig tart, így már az alapból ártalmatlan betegségek (bárányhimlő, kanyaró) komoly veszélyt jelentenek a felnőtteknek, különösképp a várandós nőknek. Az oltás nyilvánvalóan sokszorosan többet árt, mint használ, nem beszélve a mellékhatásokról, amiről mint látható, most is kussolnak. Ne olyan mellékhatásokra gondoljatok, hogy kicsit fáj a fejed, vagy szédülsz egy-két napig. A diperte oltással ma már egyértelműen összefüggésbe hozható az autizmus elterjedése a populációkban. Az ifluenza elleni oltás meg egyenesen vicc kategória, az emberek totális átverése... Legalább a várandósokat meg a gyerekeket kihagyhatták volna a buliból, de szokás szerint nincs könyörület… Emlékeztek a sárkányfű árusra a Süsüből? Az is ilyesmi volt, mint most a WHO, csak ő nem ártott.
Cool
moher
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 19, 2009 7:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Igazad van Ádám:
Idézet:
De érdemes lenne megkérdezni Moher-t is, vajon mire vonatkozott a kérdés, már ha kérdés volt persze.

Természetesen kérdés volt, és szorosan a h1n1-re vonatkozott: lesz-e járvány Mo-n.

Csilla
Danika
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 19, 2009 10:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Természetesen kérdés volt, és szorosan a h1n1-re vonatkozott: lesz-e járvány Mo-n.

H1N1-járvány van Magyarországon

"Átlépte a járványküszöböt az influenzás megbetegedések száma - jelentette be az Országos Epidemiológiai Központ főosztályvezetője. A küszöb heti 20 ezer megbetegedés, a múlt héten 22 ezer ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, a legtöbben Pest megyében betegek. Az országos tiszti főorvos nem ajánlja a Mikulás-ünnepségeket."

"Falus szerint 18 iskola- illetve óvodabezárás estében biztos, hogy a H1N1 betegítette meg a gyerekeket. A bezárások 43 százalékát a fővárosban rendelték el, volt olyan iskola, ahol a gyerekek 94 százaléka beteg lett."

http://www.origo.hu/itthon/20091118-elerte-a-jarvanykuszobot-a-h1n1-megbetegedesek-szama.html

Elkéstünk a H1N1-oltással

"Az északi félteke legtöbb országában már kitört az újinfluenza-járvány. A WHO irodavezetője szerint Magyarország, bár szerencsés helyzetben volt a saját vakcinával, az ellenkampánynak köszönhetően elkésett az oltással. Ennek ellenére még így is az élmezőnyben vagyunk, a svédek vezetnek."

"Lapunk kérdésére Pusztai Zsófia elmondta: elindult a járványszezon, és az influenzás minták 90 százalékában a H1N1-et mutatták ki, nem pedig a hagyományos influenzát"

http://www.fn.hu/belfold/20091118/elkestunk_h1n1_oltassal/
moher
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 19, 2009 10:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Danika!

Köszi, jómagam is látok sok cikket erről a témáról.

lov
Csilla
Danika
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Pént Nov 20, 2009 12:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Moher!

Örülök, hogy sok ilyen témájú cikket látsz, felteszem el is olvasod azokat.
Jaj, de mind hiába, a kérdőasztro tanárod mást mond.
Most már, csak az a kérdés, hogy azok a fránya vírusok ismerik e a horary-t, mert ha nem, akkor mielőbb adjon a tanár úr nekik is órákat, hogy tudják mi a dolguk.

Üdv,
D.
moher
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!

111
HozzászólásElküldve: Pént Nov 20, 2009 8:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Danika!

Meg kell állapítanom hogy figyelmetlenül olvasod soraimat: tanárom nem férfi, hanem hölgy.

Ugye meg sem kell állapodnunk abban, hogy fő célunk és eszközünk e fórumon a kölcsönös tisztelet, és arra kérlek hogy ezt a bölcs határvonalat ne lépd át.

Ha te is így gondolod, akkor annak már most örülök. Ha nem így gondolnád, azon nagyon csodálkoznék.

Csilla
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyarország Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban