Elküldve: Szomb Nov 21, 2009 10:41 am Hozzászólás témája:
moher írta:
Sziasztok!
gabber írta:
Idézet:
nem hinném, hogy rettegnünk kellene...
Ezt én is szeretném megerősíteni Nem lesz influenzajárvány.
A hétvégi kérdőn is téma volt. Tanárnőm nyugtatta az ottlevőket, ami engem végképp meggyőzött Csilla
Kedves Csilla!
Ismét egy HOAX-ot küldök, ami megerősíti a tanárnőd, és Gabber meglátását.
Azért erre a "másképpen van"-ra is kíváncsi lennék, ez is látszik a képletekben? Nézzed meg legyél szíves!
Köszi.
_________________ Szeretettel: Zsuzsa
"Az örök kezdő"
Shunryu Suzuki: „ A zen szellem az örök kezdők szelleme” c. könyve abban segített, hogy elfogadjam a szakadatlan változást.
www.terebess.hu/keletkultinfo/kezdok.html - 257k
Elküldve: Vas Nov 22, 2009 12:51 pm Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Szerintem ez a járványdolog olyan, mintha egy rabló pisztolyt szegezne a fejedhez és te, mint áldozat nem tudnád eldönteni, hogy töltve van-e a fegyver. Ez a kétség persze azért alakult ki benned, mert sokszor tapasztaltad, hogy töltetlen fegyverrel is rabolnak ki másokat.
Most akkor a maradék önbecsülésedet áldozd fel vagy az életed?
Akárki is legyen a felelős, de manapság (Hazánkban) úgy vettem észre, hogy az embereknek nincs jövőképe, nem tudják, hogy miért éljenek.
Csoda, hogy ha választaniuk kéne sokan az utóbbi mellett döntenének?
Elküldve: Vas Nov 22, 2009 2:01 pm Hozzászólás témája:
moher írta:
Kedves Zsuzsa! Elolvastam a lap írásait, és nem is tudom mit gondoljak! Amit érzek az az elhatárolódás. Megpróbálom megnézni hogy igaz-e mindaz amiről írnak. Gondolom ez lenne az a bizonyos "másképp".
Csilla
Kedves Csilla!
Igen erre gondoltam: igaz, nem igaz???
Nagyon várom a válaszodat. _________________ Szeretettel: Zsuzsa
"Az örök kezdő"
Shunryu Suzuki: „ A zen szellem az örök kezdők szelleme” c. könyve abban segített, hogy elfogadjam a szakadatlan változást.
Elküldve: Vas Nov 22, 2009 2:16 pm Hozzászólás témája:
Tortov_Roddle írta:
Sziasztok! Szerintem ez a járványdolog olyan, mintha egy rabló pisztolyt szegezne a fejedhez és te, mint áldozat nem tudnád eldönteni, hogy töltve van-e a fegyver. Ez a kétség persze azért alakult ki benned, mert sokszor tapasztaltad, hogy töltetlen fegyverrel is rabolnak ki másokat. T.R.
Kedves T.R. !
Nagyon jó a hasonlatod a töltött, vagy töltetlen fegyverről. A rablás ténye így is, úgy is igaz. A hitemet akarják elrabolni, hogy épeszű világban élek.
Ki a bolondabb a világ vagy én?
Hol van a kapaszkodó, a koordináta rendszer, amiben a zajló eseményeket értelmezni tudom?
Csilla nagyon jól járt, hogy elkezdett kérdőasztrológiát tanulni. Pillanatról pillanatra rá tud kérdezni dolgokra.
Te tudsz kérdő-képletet értelmezni?
_________________ Szeretettel: Zsuzsa
"Az örök kezdő"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban