Posted: Fri Jun 25, 2010 4:59 pm Post subject: mi vár rám?
Új vagyok itt a honlapon, most regisztráltam magam.
1969. 03. 31-én 13 órakor születtem Keszthelyen.
Sajnos most széthullott körülöttem minden. Szeretném megkérdezni mi vár rám a továbbiakban, mi az életfeladatom, mi várható anyagi és párkapcsolati téren.
várom a választ. köszönöm. egy elkeseredett emberke
Posted: Sat Jul 31, 2010 8:06 am Post subject: válaszra várva
Kedves Tóth Zoltán!
Miért nem válaszol nekem? Nagyon várok a válaszára.
Az a kérdés hogy maradjak e az élettársammal akivel 5 éve együtt élek, de már nem igazán működik a dolog, vagy kezdjek új életet egy másik városban, vállaljak ott új munkát? Mi lesz velem?
Kérem gyors válaszát, mert augusztus közepéig döntenem kell, mert fiamat akkor az új helyen kell iskolába iratnom.
kérem válaszoljon!
Időrendi sorrendben olvasd őket (a hit próbája az első).
A születési képletedben van egy Jupiter - Uránusz együttállásod. A jelen időben is épp együtt áll a Jupiter - Uránusz. És a két együttállás (a születésid és a jelen idő) most egymással szemben állnak. Ez a szembenállás meg épp rajta van a karma tengelyeden. És hogy ez még fokozódjon... nos a jelen idő Szaturnusza is épp a születési Jupiter - Uránusz együttállásoddal áll együtt.
Kívánom, hogy jól tudj dönteni!
Szívesen segítek, ha szükségét látod. Persze nem a döntésedben, hanem a jelek értelmezésében.
Nagyon köszönöm a válaszod, örülök hogy végre írt valaki, úgy látszik mindenki szabin van. Megnézem a linkeket amit megadtál. Talán segít.
De fogalmam sincs hogy döntsek. Maradjak régi párommal és küzdjünk együtt, vagy kezdjek új életet egyedül és küzdjek egyedül? Olyan nehéz ez. Nem tudom mikor döntök jól.
Még egyszer köszönöm. Ha még eszedbe jut valami szívesen veszek minden segítséget.
köszi: Betti.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum